BEHANDLING”

Body-SDS – Dynamisk massage med fokus på led frigørelse.

BODY-SDS – BEHANDLING

HØR HVAD KLIENTERNE SIGER

En behandling hos Nordsjællands Kropsterapi vil altid tage udgangspunkt i klientens aktuelle tilstand. Behandlingen starter som regel med en samtale, om hvorfor du er her, og hvilke problematikker du døjer med.

Derefter starter den manuelle behandling på briksen. Du vil opleve den som nærværende, pulserende, dyb og med fokus på dig og dine behov.

Du vil måske opleve at vi også behandler f.eks. din fod, selvom det er din nakke du har symptomer i, men det er fordi vi tager udgangspunkt i hele din krop. Så hvis der sidder et spænd i foden som blokerer for noget i din nakke, så tager vi også hånd om det. Med andre ord; vi iagttager & behandler der hvor kroppen har brug for det for at kunne give slip.

Derudover lægger vi både vægt på kroppens fysiske og psykiske tilstand, da det er to sider af samme sag. Er du f.eks. stresset vil det også kunne aflæses fysisk selvom stress umiddelbart virker som noget uhåndgribeligt og psykisk betonet.

Under behandlingen ligger du under et tæppe iført dit undertøj skiftevis på ryggen og maven. Vi vil under hele behandlingen guide dig i din vejrtrækning, da den er en stor medspiller i en god behandling.

Behandlingen har positiv effekt på fysiske såvel psykiske problematikker. Her kan nævnes:

Ryg- & ledsmerter

Inflammatoriske tilstande

Fordøjelsesproblemer

Sportsskader

Stress

Angst

Depression

Migræne

Leddegigt

Hovedpine

Uro i benene

Præstationsfremme

Tungsind

HVORFOR VÆLGE OS?

ONLINE BOOKING

Hvis ikke du kan finde en tid der passer, kan du ringe, sende en SMS eller sende en mail til os.
Rasmus Tlf: 29 80 93 95 – E-mail: rasmus@nsk-terapi.dk.
Therese Tlf: 51 51 40 00 – E-mail: therese@nsk-terapi.dk.
Tina Tlf: 31 61 16 26 – E-mail: tina@nsk-terapi.dk.

ONLINE BOOKING
ONLINE BOOKING