ÅNDEDRÆTTET

Åndedrættet er nøglen til at leve i nuet.

ÅNDEDRÆTS BEHANDLING

Det følger os igennem hele vores liv og er til enhver tid en nødvendighed for at leve/overleve. Netop derfor skylder vi åndedrættet væsentlig mere fokus, end vi giver det i dag.

I takt med at vi generelt bliver mere stressede i vores hverdag, glemmer vi at trække vejret. Ikke fuldstændig, men vi gør det mere for at overleve fremfor at leve.

Mange mennesker overlever i dag med en meget overfladisk vejrtrækning, med andre ord, de udnytter ikke deres lungekapacitet og får på den måde ikke iltet kroppen tilstrækkeligt. Det giver spændinger og stress i kroppen (kroppen slapper aldrig af) og kan i mange tilfælde give spændingshovedpine eller lign. Udover det vil en stresset krop altid være mere udsat og modtagelig for sygdomme og påvirkninger udefra.

Netop derfor skal man se på åndedrættet som sit helt eget personlige redskab til at opnå balance. Både mellem det fysiske og psykiske og ikke mindst mellem krop og hoved.

Kontakten til kroppens egentlige tilstand bliver bedre, og man bliver i stand til at reagere på en sundere måde. Udover det giver ganske enkle vejrtrækningsøvelser en følelse af overskud og energi. Kort sagt skal åndedrættet ikke undervurderes, men derimod bruges så det kommer dig til gode.

Det lyder måske en smule abstrakt uden dog på nogen måde at være det. Åndedrættet og dets indvirkning på kroppen skal ikke forbindes med noget alternativt, men derimod som et yderst effektivt værktøj til at komme godt igennem livet.

En måde at opnå overskud, tilstedeværelse og evnen til at tænke klart. Hvis bare man er villig til at tage sig de små pauser i løbet af dagen og have fokus rettet mod sin vejrtrækning.

Helt konkret handler det om at læne sig tilbage i sin arbejdsstol, sætte sig for sig selv efter frokosten eller gå en kort tur rundt om bygningen et par gange om dagen og bruge 2 minutter på at trække vejret dybt, så man ikke svæver væk i tanker om alt det man skal nå og ikke mindst alt det man ikke kan nå. Det er de små pauser der gør forskellen.

Åndedrættet er for os nøglen til balance, og vi vil derfor altid inddrage simple åndedrætsøvelser i behandlingen, hvad enten du har ondt i ryggen, depression eller noget helt tredje.

Det hele starter med åndedrættet.

Åndedrættet, Body-SDS, Behandling, Nordsjællands Kropsterapi, Hillerød, Stor København

SERVICE INFO

Mandag 9:00 – 16:00
Tirsdag 9:00 – 19:00
Onsdag 8:30 – 15:30
Torsdag 9:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 19:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Ring til Rasmus

+45 29 80 93 95

Ring til Therese

+45 51 51 40 00

LOKATION

ONLINE BOOKING

Hvis ikke du kan finde en tid der passer, kan du ringe, sende en SMS eller sende en mail til os.
Rasmus Tlf: 29 80 93 95 – E-mail: rasmus@nsk-terapi.dk.
Therese Tlf: 51 51 40 00 – E-mail: therese@nsk-terapi.dk.
Tina Tlf: 31 61 16 26 – E-mail: tina@nsk-terapi.dk.

ONLINE BOOKING
ONLINE BOOKING