RASMUS PAULI HANSEN

RASMUS PAULI HANSEN
RASMUS PAULI HANSENEjer & stifter af Nordsjællands Kropsterapi
Body SDS behandling i Hillerød & Gilleleje

Rasmus Pauli Hansen (f.1981). Autoriseret Body SDS behandler siden august 2010 og har behandlet siden 2008.

Tilbyder Body SDS behandling i Hillerød & Gilleleje.

I februar 2013 åbnede jeg klinikken Nordsjællands Kropsterapi i hjertet af Hillerød. Jeg har tidligere arbejdet 11 år som ortopædist (fremstilling af kropsbårne hjælpemidler), men har altid været klar over, at det ikke var der, mit fremtidige fokus skulle ligge. Derfor startede jeg på Body SDS uddannelsen i 2007.

For mig har netop den uddannelse betydet, at jeg har kunnet rykke mig videre. Det har på mange måder været et lærerigt og udfordrende forløb. Koblingen mellem samtale og behandling, psyke og fysik, hoved og krop, har for mig været nøglen til forståelse.

Første gang jeg stiftede bekendtskab med Body SDS var i 2005. Årsagen dertil var, at jeg i de tidlige teenageår fik konstateret scheuerman og scoliose (skæv ryg) og havde i flere år haft store gener deraf, både fysisk og psykisk.

Min første behandling var hos stifteren af uddannelsen, Bengt Valentino Andersen, og var en oplevelse, jeg aldrig glemmer. Hans og systemets evne til at koble berøring/behandling og samtale sammen, var det der gjorde forskellen for mig. Og jeg har siden den dag vidst, at jeg i en eller anden udstrækning skulle arbejde med Body SDS.

Jeg er som person rolig og tålmodig med en god empatisk sans. I mine behandlinger går jeg målrettet efter det, du og din krop har brug for, men altid med respekt for hvem du er.

Privat lever jeg sammen med min kone Tina og vores 3 børn, Filippa, Sylvester & Viola.

Jeg er SAB og RAB godkendt og autoriseret Body SDS behandler.

Book en tid hos Rasmus
Body SDS Hillerød

HVAD SIGER KLIENTERNE

”Tinas meget kompetente SDS-behandling har gjort meget mere end at afhjælpe de fysiske skavanker, jeg kom med. Gennem afspænding og åbning af kontakten mellem mit hoved og min krop, har jeg fået adgang til følelser og billeder, som gør det muligt for mig at arbejde med årsagerne til mine spændinger – og finde ud af mere om hvem jeg er og
hvorfor. For mig utroligt værdifuldt”.

Åge Edvardsen

Helt igennem fantastisk oplevelse og allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke bedring i min krop. Tusind tak.

Mai-Britt Vingsøe
Helt igennem en fantastisk oplevelse hos Therese. Jeg skal love for, at kroppen bliver vækket og jeg har allerede bestilt tid til anden omgang. Det her burde alle virkelig unde sig selv. Mine allerbedste anbefalinger.
Tina Kirkegaard
Rasmus er en virkelig god behandler, der har dyb indsigt i alle kroppens funktioner, og ved hvor der skal sættes ind mod smerter. Gode råd om en sund livsstil bliver løbende givet under den fysiske behandling. Alt i alt en god oplevelse.
Torben Schack
Jeg kan på det varmeste anbefale Rasmus – han er intet mindre end fantastisk ! Efter i mange år at have arbejdet som tandlæge har jeg haft voldsomme spændinger og smerter i hoved, nakke og skuldre. Jeg har på flere forskellige måder forgæves forsøgt at afhjælpe dette. Efter blot to behandlinger hos Rasmus lettede det ,og jeg har praktisk talt ikke haft hovedpine siden. Rasmus er dygtig og dertil også en meget sympatisk person
Lise Harild
“Professionelt samarbejde, servicen er i top, og der bliver taget fat hvor det er nødvendigt, altid positiv og med et smil. Vi kan varmt anbefale Therese Olesen.”
Nærrevision a/s, Nærrevision a/s

Da jeg startede i klinikken, var jeg tæt på at udvikle stress og var derfor fyldt med fysiske og psykiske spændinger. Jeg oplever Rasmus som en meget rolig, lyttende og professionel behandler, der har en rigtig god fornemmelse for hvornår og hvordan der kan gives vejledning til udvikling. Behandlingen har for mig betydet færre spændinger, mere energi og større selvindsigt. kan klart anbefales.

Tina Kristensen
Uanset om kroppen eller psyken værker, er det altid en stor hjælp at komme forbi Nordsjællands Kropsterapi. Man får løsnet op for det, der spænder, og bliver mere opmærksom på sin egen krop og psyke. Det er en investering i velvære og jeg kan slet ikke undvære det nu!
Malene Kristiansen
Rasmus kan noget, almindelig lægevidenskab ikke kan. Har i 28år lidt af daglig hovedpine og 4-5 årlige migræne anfald. Efter 1 besøg forsvandt den daglige hovedpine og har ikke haft migræne siden jeg besøgte Rasmus 1gang.
Casper Mauritzen
“DET BEDSTE JEG NOGENSINDE HAR PRØVET!!
Therese er den sødeste og mest professionelle kropsterapeut jeg har oplevet alt inde fra læger, fysioterapeut, kiropraktor, osteopater, kranio sakral terapi, tankefeltsterapi osv osv.
Hun er den eneste som har virket på mig og så er hun bare super sød og hjælpsom”
Laura
“Hos Therese VED man at man får den behandling man behøver. Det er utroligt hvordan sådan et par små kvindehænder, kan tage fat så selv en voksen mand som mig, lyder som en lille pige. Hun formår at ramme lige præcist de områder der har brug for det.”
Jacob & Laura
”Therese er en utrolig dygtig pige til sit arbejde. Jeg har gået hos hende i 2 år, og som jeg siger til hende; Du slipper aldrig af med mig. Jeg er så glad når jeg går fra hende. Hun er professionel i sit job og en utrolig sød pige, som giver mange gode råd. Therese kan jeg varmt anbefale!”
Lone