THERESE OLESEN

THERESE OLESEN
THERESE OLESENBody-SDS behandler
Body-SDS behandling i Hillerød samt hjemme hos dig

Jeg har behandlet siden 2014 på klinikker i København, men startede for alvor My Body op i Hillerød i 2015, da jeg bestod eksamen hos Body SDS.

Jeg har desuden behandlet private klienter på Rigshospitalets afdeling for rygmarvskader i Hornbæk, opholdstedet for unge (Homely) i Hundested samt Lykke Mariehjemmet for handicappede i Slangerup.

Min Historie:
Mit navn er Therese, jeg er født og opvokset i Hillerød, men er nu bosiddende i Fredensborg.

Min vej til Body SDS har været lang og hård, da jeg som 19-årig gav mig i kast uddannelsen og 3 år senere kom ud som selvstændig.

Det er den bedste beslutning, jeg har taget i mit liv. Body SDS var ikke blot vejen til, at hjælpe mig selv med en kæmpe personlig udvikling, men også en fantastisk mulighed for at hjælpe andre.

Mit liv har altid været meget aktivt, og efter at have spillet fodbold, nærmest siden jeg kunne gå, og været med hvor det var aller sjovest, var min krop et vrag. Jeg fik en knæskade, der krævede 2 operationer, og dermed endte livet indenfor de hvide streger i 4 år.

Mit bekendtskab til Body SDS starter en anelse før, da det var den eneste behandling, der kunne holde mig ovenpå i så mange år. Det skulle også hurtigt vise sig, at det var en rigtig god blanding af Body SDS-behandling og træning, der endnu engang skulle få mig til at trække i støvlerne igen.

Jeg nyder at arbejde med mennesker, det er mit job, min passion. Kroppen er så umådelig sej, og vi har så meget potentiale vi kan opnå med den rigtige behandling og træning.

Jeg ser frem til at give dig lige præcis den opmærksomhed, du har brug for.

Book en tid hos Therese
Autoriseret Body-SDS behandler, terapeuter, Hillerød

HVAD SIGER KLIENTERNE

”Tinas meget kompetente SDS-behandling har gjort meget mere end at afhjælpe de fysiske skavanker, jeg kom med. Gennem afspænding og åbning af kontakten mellem mit hoved og min krop, har jeg fået adgang til følelser og billeder, som gør det muligt for mig at arbejde med årsagerne til mine spændinger – og finde ud af mere om hvem jeg er og
hvorfor. For mig utroligt værdifuldt”.

Åge Edvardsen

Helt igennem fantastisk oplevelse og allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke bedring i min krop. Tusind tak.

Mai-Britt Vingsøe
Helt igennem en fantastisk oplevelse hos Therese. Jeg skal love for, at kroppen bliver vækket og jeg har allerede bestilt tid til anden omgang. Det her burde alle virkelig unde sig selv. Mine allerbedste anbefalinger.
Tina Kirkegaard
Rasmus er en virkelig god behandler, der har dyb indsigt i alle kroppens funktioner, og ved hvor der skal sættes ind mod smerter. Gode råd om en sund livsstil bliver løbende givet under den fysiske behandling. Alt i alt en god oplevelse.
Torben Schack
Jeg kan på det varmeste anbefale Rasmus – han er intet mindre end fantastisk ! Efter i mange år at have arbejdet som tandlæge har jeg haft voldsomme spændinger og smerter i hoved, nakke og skuldre. Jeg har på flere forskellige måder forgæves forsøgt at afhjælpe dette. Efter blot to behandlinger hos Rasmus lettede det ,og jeg har praktisk talt ikke haft hovedpine siden. Rasmus er dygtig og dertil også en meget sympatisk person
Lise Harild
“Professionelt samarbejde, servicen er i top, og der bliver taget fat hvor det er nødvendigt, altid positiv og med et smil. Vi kan varmt anbefale Therese Olesen.”
Nærrevision a/s, Nærrevision a/s

Da jeg startede i klinikken, var jeg tæt på at udvikle stress og var derfor fyldt med fysiske og psykiske spændinger. Jeg oplever Rasmus som en meget rolig, lyttende og professionel behandler, der har en rigtig god fornemmelse for hvornår og hvordan der kan gives vejledning til udvikling. Behandlingen har for mig betydet færre spændinger, mere energi og større selvindsigt. kan klart anbefales.

Tina Kristensen
Uanset om kroppen eller psyken værker, er det altid en stor hjælp at komme forbi Nordsjællands Kropsterapi. Man får løsnet op for det, der spænder, og bliver mere opmærksom på sin egen krop og psyke. Det er en investering i velvære og jeg kan slet ikke undvære det nu!
Malene Kristiansen
Rasmus kan noget, almindelig lægevidenskab ikke kan. Har i 28år lidt af daglig hovedpine og 4-5 årlige migræne anfald. Efter 1 besøg forsvandt den daglige hovedpine og har ikke haft migræne siden jeg besøgte Rasmus 1gang.
Casper Mauritzen
“DET BEDSTE JEG NOGENSINDE HAR PRØVET!!
Therese er den sødeste og mest professionelle kropsterapeut jeg har oplevet alt inde fra læger, fysioterapeut, kiropraktor, osteopater, kranio sakral terapi, tankefeltsterapi osv osv.
Hun er den eneste som har virket på mig og så er hun bare super sød og hjælpsom”
Laura
“Hos Therese VED man at man får den behandling man behøver. Det er utroligt hvordan sådan et par små kvindehænder, kan tage fat så selv en voksen mand som mig, lyder som en lille pige. Hun formår at ramme lige præcist de områder der har brug for det.”
Jacob & Laura
”Therese er en utrolig dygtig pige til sit arbejde. Jeg har gået hos hende i 2 år, og som jeg siger til hende; Du slipper aldrig af med mig. Jeg er så glad når jeg går fra hende. Hun er professionel i sit job og en utrolig sød pige, som giver mange gode råd. Therese kan jeg varmt anbefale!”
Lone