MIGRÆNE

Sammenhængen mellem migræne og begreber som kontrol & stress.

MIGRÆNE BEHANDLING

Migræne er efterhånden blevet en folkesygdom. Ca. 500.000 danskere lider af denne hovedpine sygdom. Diagnosen er meget bred og diffus, da der ikke er nogen dokumenteret årsag til sygdommen.

Dog er der fælles karaktertræk, såsom hovedpine, kvalme, lysfølsomhed, fysiske spændinger og i kraftige tilfælde opkastning.

Hvorfor rammes flere og flere af migræne? Meningerne er mange, så et fælles facit er derfor svært at finde…

Fysiske omstændigheder, såsom kost, motion, søvn og et fornuftigt indtag af vand, er alle ting der vil gøre kampen mod migræne mere succesfuld.

Men det vi gerne vil sætte fokus på er begreber som kontrol & stress…

Efter vores mening udspringer migræne fra et bevidst/ubevidst ønske om at kontrollere sig selv eller sine omgivelser og en manglende evne til at slippe denne kontrol. Ikke fordi man ikke vil slippe den, men fordi kontrollen ligger så dybt i vores identitet, at den tager over.

Resultatet af den manglende evne til at slippe kontrollen er, at kroppen langsomt fyldes af frustration og indebrændthed. Det fører til kropslig stress og i sidste ende fysiske smerter eller gener såsom hovedpine, kvalme, nakkespændinger eller ”ømme” øjne. m.a.o. MIGRÆNE med eller uden aura…

Du skal finde den ting eller det forum hvor du ”tør” give slip og forløse det der har hobet sig op…

Der ligger derfor en aktiv proces i at slippe af med migrænen/kontrollen. En bevidsthed om at smertestillende medicin kun vil bedøve migrænen og ikke kurerer. Og ikke mindst en lyst til at ændre….

Behandling hos Nordsjællands Kropsterapi kan være kick-starten til at starte det forløb og være den hjælpende hånd undervejs. Den kan bruges til at få løsnet op, både fysisk og psykisk, og hjælpe dig til at komme væk fra hovedet/kontrollen og ned i kroppen. Og lære dig, på en konstruktiv måde, at håndtere kroppens signaler og give slip på de rigtige ting, så du kan slippe af med migrænen på den rigtige måde…

migræne, Body-SDS, Nordsjællands Kropsterapi, Hillerød, Stor København

SERVICE INFO

Mandag 9:00 – 16:00
Tirsdag 9:00 – 19:00
Onsdag 8:30 – 15:30
Torsdag 9:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 19:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Ring til Rasmus

+45 29 80 93 95

Ring til Therese

+45 51 51 40 00

LOKATION

ONLINE BOOKING

Hvis ikke du kan finde en tid der passer, kan du ringe, sende en SMS eller sende en mail til os.
Rasmus Tlf: 29 80 93 95 – E-mail: rasmus@nsk-terapi.dk.
Therese Tlf: 51 51 40 00 – E-mail: therese@nsk-terapi.dk.
Tina Tlf: 31 61 16 26 – E-mail: tina@nsk-terapi.dk.

ONLINE BOOKING
ONLINE BOOKING