VILKÅR

Forsikring – Den offentlige sygesikring – Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”

BODY-SDS

Forsikring:
Hvis du har en sundhedsforsikring igennem dit arbejde eller privat, kan du søge tilskud til din Body-SDS behandling. Du skal kontakte dit forsikringsselskab for yderligere detaljer. Husk at oplyse at Body-SDS behandlingen er udført af en autoriseret behandler samt at vi er RAB registreret (registreret alternative behandlere).

Sygeforsikringen “danmark”

danmark sygeforsikring

Den offentlige sygesikring:
Jeg er statsautoriseret fysioterapeut uden ydernummer, dvs. jeg er ikke omfattet af overenskomsten med den offentlige sygesikring. Du kan derfor ikke få det billigere ved at have en lægehenvisning. Men mange forsikringer dækker udgifter til fysioterapi. Du kan også få tilskud til fysioterapi fra Sygeforsikringen “danmark”. Se mere på denne side.

Tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”
Det er muligt at få tilskud til fysioterapi fra Sygeforsikringen ”danmark”. Det kræver ikke lægehenvisning. Tilskuddet gives til både den første konsultation, individuel træning/ behandling og holdtræning. For at få tilskud til træning kræver det, at du har været til første konsultation hos mig og at der er en behandlingskrævende problematik. Når du har betalt for behandlingen, indberetter jeg regningen til Sygeforsikringen ”danmark”, som herefter beregner tilskuddet til dig. Du aftaler selv med Sygeforsikringen ”danmark” hvornår udbetaling ønskes.

Satser 2021:

  • Første konsultation: 133,-
  • Behandling/individuel træning: 88,-
  • Holdtræning: 50% dog maksimalt kr. 59,-

Vær opmærksom på, at der som noget nyt fra 2021 indenfor 12 måneder maksimalt kan gives et samlet tilskud til al holdtræning på:

  • Gruppe 5: kr. 600,-
  • Gruppe 1: kr. 900,-
  • Gruppe 2: kr. 1.200,-
Sygeforsikringen ”danmark”

Forsikring:

Har du en forsikring, der dækker dine behandlinger? Er du kommet til skade, kan det være, at din ulykkesforsikring dækker dine behandlinger. Eller måske har du en sundhedsforsikring? Jeg anbefaler, at du kontakter din forsikring før du starter din behandling.

Vær opmærksom på, at du skal afregne med Nordsjællands Kropsterapi efter hver behandling og herefter selv sende fakturaerne til dit forsikringsselskab.