PILATES

Holdtræning – Individuel træning.

PILATES

danmark sygeforsikring

Pilates enetimer og holdtræning udbydes af Tina Hansen, autoriseret fysioterapeut og Body Control Pilates instruktør.
Pilates er en unik og yderst effektiv træningsmetode til alle uanset køn, alder, vægt mv. Pilates udfordrer både muskelstyrke, udholdenhed, koordination og balance. Øvelserne er tilpasset den enkelte med fokus på bl.a. holdning og styrke af muskelkorsettet gennem kontrollerede bevægelser kombineret med åndedrættet. Body Control Pilates tager udgangspunkt i, at mange af de originale Pilates øvelser er for hårde og vanskelige for de fleste kroppe. Øvelserne er brudt op i deløvelser, for at udøverne kan arbejde sikkert, effektivt og få mest muligt ud af træningen. Efterhånden som kroppen bliver stærkere, bliver øvelserne mere krævende og mere rettet mod de oprindelige Pilates øvelser.

Jeg tilbyder gratis Pilates matwork prøvetime til nye pilates klienter hos Nordsjællands Kropsterapi. Her taler vi om grundprincipperne og prøver nogle af de grundlæggende øvelser.

Pilates, Hillerød, Nordsjælland

Pilates Enetimer
Enetimer er for dig, som gerne vil gå i dybden med din træning og/eller har specifikke ønsker eller problemstillinger. Træningen kombineres af matwork øvelser, brug af små redskaber samt TRX. Enetimer kan være et godt sted at starte efter skade eller sygdom.
Sted: Nordsjællands Kropsterapi, Milnersvej 10, kld., 3400 Hillerød.

Holdtræning

Holdtræningen hos Nordsjællands Kropsterapi foregår på vores hyggelige klinik centralt beliggende på Milnersvej i hjertet af Hillerød.

Holdene er små med plads til 3 deltagere og kører i forløb på 8-12 uger. Man betaler og forpligter sig for hele forløbet ved tilmelding.

Hvis man tilmelder sig midt i en sæson, betales kun for det antal gange, der er tilbage.

Jeg anbefaler bare tæer eller skridsikre strømper som f.eks. ToeSox.

Gratis prøvetime til alle nye pilates klienter hos Nordsjællands
Kropsterapi.

Pilates, Hillerød, Træning

ONLINE BOOKING

Hvis ikke du kan finde en tid der passer, kan du ringe, sende en SMS eller sende en mail til os.
Rasmus Tlf: 29 80 93 95 – E-mail: rasmus@nsk-terapi.dk.
Therese Tlf: 51 51 40 00 – E-mail: therese@nsk-terapi.dk.
Tina Tlf: 31 61 16 26 – E-mail: tina@nsk-terapi.dk.

ONLINE BOOKING
ONLINE BOOKING