BALANCE MELLEM KROP & HOVED

Samspillet mellem det impulsive og kontrollen

BALANCE MELLEM KROP & HOVED

Vi er på mange måder blevet for ”gode” til at symptombehandle os selv, altså først gøre noget, når skaden er sket.

At mærke sig selv er noget, rigtig mange mennesker har svært ved. Det lyder umiddelbart simpelt og er netop derfor også noget, de fleste af os tager for givet, at vi kan.

Faktum er dog, at vi pga. en stresset hverdag, forkert kost, dårlige vaner eller måske lidt af det hele, har svært ved at mærke efter, hvordan kroppen egentlig har det.

Vi går rundt og bliver det, man kan kalde for ”hoved mennesker”. For hovedet og ens tanker har en enorm magt og evne til at overbevise os om, at vi har det ok. De smerter, der var der i sidste uge, er der jo ikke mere. Ergo er det nok gået over eller i sig selv.

Først når det står rigtig slemt til, og man evt. er nødt til at opsøge læge el. lign., gør man noget ved det. Så er det tit unødvendig sent og derfor en væsentlig større opgave at komme til bunds i.

Vi er på mange måder blevet for ”gode” til at symptombehandle os selv, altså først gøre noget, når skaden er sket.

Så kan man spørge sig selv om, hvorfor det er blevet sådan for rigtig mange mennesker?

Vi mener årsagen er, at vi ikke tager os den tid og energi det kræver at lytte efter kroppens behov. For én ting kan man være sikker på: Kroppen skal nok give udtryk for sine behov. Så er det bare op til hovedet at lytte efter. Så hvad enten det handler om smerter i ryg, nakke eller knæ, depression, vrede, angst el. lign, så vil kroppen ALTID reagere og sende advarselssignaler til hovedet.

Fokus skal rettes på samtalen mellem krop og hoved og den balance, der skal være for at begge parter kan trives. Og netop den samtale og bevidstgørelse er det kropsterapi kan hjælpe med.

Så gør noget godt for dig selv, ikke bare dit hoved, men hele dig og opnå øget kropslig bevidsthed, færre smerter og større velvære.

”Book en tid til din første eller næste Body-SDS behandling via vores online booking her på siden eller ring til os. Du vil ikke fortryde det.”

Åndedrættet, Body-SDS, Behandling, Nordsjællands Kropsterapi, Hillerød, Stor København

SERVICE INFO

Mandag 9:00 – 16:00
Tirsdag 9:00 – 19:00
Onsdag 8:30 – 15:30
Torsdag 9:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 19:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Ring til Rasmus

+45 29 80 93 95

Ring til Therese

+45 51 51 40 00

LOKATION

ONLINE BOOKING

Hvis ikke du kan finde en tid der passer, kan du ringe, sende en SMS eller sende en mail til os.
Rasmus Tlf: 29 80 93 95 – E-mail: rasmus@nsk-terapi.dk.
Therese Tlf: 51 51 40 00 – E-mail: therese@nsk-terapi.dk.
Tina Tlf: 31 61 16 26 – E-mail: tina@nsk-terapi.dk.

ONLINE BOOKING
ONLINE BOOKING