Therese Olesen, Nyheder, Body-SDS

Velkommen til Therese Olesen, autoriseret Body-SDS terapeut.

Fra 1. oktober 2018 bliver Therese en del af Nordsjællands Kropsterapi. Hun har længe holdt til på adressen, men indtil nu under eget firmanavn. Det har fungeret så godt at vi nu har besluttet at slå pjalterne sammen, således at vi nu, i samlet trop, kan tilbyde jer et autoriseret Body-SDS CENTER…
Vi er de første og eneste i Nordsjælland, og vi kan fra dags dato tilbyde jer endnu mere know-how, service samt et fælles ønske om at give alle i Nordsjælland den bedst mulige hjælp med lige netop din problematik.

Therese er uddannet fra hold 20 og fik sit uddannelsesbevis i 2015. Hun har allerede mange behandlinger bag sig samt mange faste som nye klienter, og behandler både her på klinikken, i virksomheder og hjemme hos dig, skulle du ønske det.

Der kan fra dags dato bookes tider hos Therese både online her på siden, på therese@nsk-terapi.dk og på telefon 5151 4000.

Hvis du ønsker behandling i eget hjem, kan det dog ikke bookes online.