Støt Dream Team, Kræftens bekæmpelse

Vi støtter Kræftens bekæmpelses Dream Team

Sundhed & sygdom ligger i hver sin ende af skalaen. Vi arbejder dagligt, her hos Nordsjællands Kropsterapi, på at fremme sundheden og bekæmpe sygdommen. Men der er visse ting som vi ikke kan afhjælpe… Bl.a. kræft. En sygdom som koster alt for mange liv og som berører endnu flere.

Derfor har vi valgt at støtte dem som rent faktisk KAN gøre noget ved denne modbydelige sygdom… nemlig Kræftens bekæmpelses nye Dream Team. Et forskningshold bestående af 70 af verdens bedste kræftforskere. Forskerne arbejder for, at finde svar der i fremtiden kan sikre bedre behandlinger, til gavn for alle kræftpatienter samt deres pårørende.

Deres mål er, at alle i fremtiden skal overleve kræft.

Så når du besøger klinikken, er du derfor med til at støtte deres forskning økonomisk gennem vores bidrag.

Tak for det.